Pernah tak terfikir untuk bina bisnes sambil beriadah ?

quote-left

Hai, 

Saya Jamie, berusia 39 tahun, seorang konsultan IT di Kuala Lumpur, dan juga seorang pencinta hidup aktif dan sihat. 


Berkenalan dengan Shaklee memberi inspirasi kepada saya untuk memulakan group Fit&Fab40, dengan impian agar ramai ibu- ibu di luar sana untuk bersama- sama saya dalam perjalanan sihat & cergas dengan mengamalkan natural suplemen, eat clean dan konsisten bersenam. 


Melalui hobi dan minat yang mendalam dalam bidang kecergasan, secara tidak langsung dapat menjana pendapatan.


Saya telah menjadi testimoni bergerak dan semakin ramai mendapat manfaat daripada produk Shaklee yang saya cadangkan kepada mereka.


Sambil membantu ibu- ibu kekal sihat dan cergas, saya telah bina pendapatan sampingan yang lumayan! 

Mengapa Saya Pilih Bisnes Shaklee ? 

Macam saya dulu jugak la, tertanya- tanya. Kenapa ramai kawan- kawan tak tunggu lama, selepas jadi pengguna produk Shaklee, mesti diaorang terus berniaga. 


Tapi risau juga mula- mula tu. Sebab saya takde pengalaman berniaga online ni. Tapi bila leader bagitau senarai support yang diaorang boleh bagi memang rasa yakin boleh buat. 


Bila dah cuba dan berhasil, lebih yakin lagi lah nak bisnes Shaklee. 

PAF BIZ  Sediakan Pelbagai Bentuk Sokongan Untuk Orang Baru Mula Bisnes Online Shaklee.

Seperti yang saya selalu cerita dekat kawan- kawan yang lain, nak buat bisnes Shaklee ni tak boleh sorang- sorang. Mesti kena dapat support leader dan juga group. Bagi saya ni sangat penting untuk orang baru supaya tak rasa ketinggalan dan boleh terus berniaga tanpa ragu- ragu.

youtube

TUTORIAL BISNES DALAM VIDEO RINGKAS


Team kami sangat- sangat faham urusan wanita dan ibu di luar sana yang busy 24/7. Jadi kami ambil langkah proaktif, kami sediakan 13 buah video untuk anda yang baru join.

 

Tonton dulu video- video ni, dan kami yakin at least 70% anda dah boleh faham macam mana nak mulakan bisnes Shaklee ni.

download

1000++ KEPING POSTER PEMASARAN TERSEDIA


Dalam masa lebih setahun group kami dah hasilkan beratus- ratus poster (yang viral pun ada) untuk bantu pengedar buat promosi. 


Poster- poster ni anda boleh dapat terus bila dah daftar dan terus boleh guna untuk promosi. Senang sangat- sangat!

comments

GROUP SUPPORT WHATSAPP 24/7


Group WhatsApp kami memang tak pernah sunyi. Setiap hari pasti ada yang berbincang cara terbaik untuk beri servis kepada pelanggan. Yang group khas untuk Leaders pulak bincang strategi bisnes.


Eh mestilah ada strategi kan, mana boleh hentam aje. Dan paling best, ahli- ahli saling share tips dan idea, takde isu kedekut- kedekut ilmu ni semua. Sharing is caring betul tak?

youtube

TUTORIAL BISNES DALAM VIDEO RINGKAS


Team kami sangat- sangat faham urusan wanita dan ibu di luar sana yang busy 24/7. Jadi kami ambil langkah proaktif, kami sediakan 13 buah video untuk anda yang baru join.

 

Tonton dulu video- video ni, dan kami yakin at least 70% anda dah boleh faham macam mana nak mulakan bisnes Shaklee ni.

download

1000++ KEPING POSTER PEMASARAN TERSEDIA


Dalam masa lebih setahun group kami dah hasilkan beratus- ratus poster (yang viral pun ada) untuk bantu pengedar buat promosi. 


Poster- poster ni anda boleh dapat terus bila dah daftar dan terus boleh guna untuk promosi. Senang sangat- sangat!

comments

GROUP SUPPORT WHATSAPP 24/7


Group WhatsApp kami memang tak pernah sunyi. Setiap hari pasti ada yang berbincang cara terbaik untuk beri servis kepada pelanggan. Yang group khas untuk Leaders pulak bincang strategi bisnes.


Eh mestilah ada strategi kan, mana boleh hentam aje. Dan paling best, ahli- ahli saling share tips dan idea, takde isu kedekut- kedekut ilmu ni semua. Sharing is caring betul tak?

clipboard

KELAS DAN CERAMAH PERCUMA


Setiap bulan memang anda ada peluang hadir ke kelas dan ceramah. Yang bestnya anda boleh pilih samada nak kelas tentang produk atau mahu belajar tentang bisnes. Terdapat banyak peluang ini boleh kita grab. 


Pakar- pakar nutrisi dari syarikat buat ceramah guna Telegram aje tau. Punyalah usaha nak mudahkan kita yang berada jauh dari lokasi ceramah. Takde la anda nanti ketinggalan kan?

heart

BISNES DARI RUMAH MESRA KELUARGA


Yang ni paling kami suka bab buat bisnes Shaklee. Sebab team kami memang letak family sebagai push factor. Yelah buat apa susah payah bisnes kalau bukan untuk family, untuk anak- anak, betul tak? 


Jadi semua aktiviti bisnes anda nanti tak perlu lah risau bab anak- anak sebab kami pun bina bisnes dikelilingi anak- anak jugak. Truly a family oriented business. 

user-md

RUJUKAN PRODUK TERUS DARI PAKAR


Oleh kerana kita ni jual produk kesihatan dan kecantikan, jadi amat penting kita tahu latar belakang produk secukupnya. Tak boleh hentam je kan. Kita nak beri yang terbaik kepada pelanggan kan? 


Jadi kami akan pastikan ahli group dapat maklumat terkini daripada syarikat dan juga kakitangan yang layak supaya bolehlah anda tampil sebagai pengedar yang lebih konfiden.

Sertai Kami Dengan Modal RM100 Sahaja!

Prinsip Kami Ialah Supaya Lebih Ramai Yang Mampu Memulakan Bisnes Shaklee Dengan Modal Yang Rendah Dan Tanpa Terbeban Dengan Stok Yang Banyak. 
Jom Kita Mulakan Dengan Apa Yang Ada Dan Bina Bisnes Yang Berkekalan. 

Saya Kongsi Sedikit Impian Saya Dengan Bisnes Shaklee Ini. Mungkin Anda Juga Ada Impian Yang Serupa...

  • check
    Mahu Travel Dengan Keluarga. Saya sangat teruja dengan reward holiday yang Shaklee tawarkan setiap tahun kepada pengedarnya. Yang ini dah jadi motivasi saya untuk berusaha sebab Shaklee bukan saja tawarkan holiday untuk saya tapi juga untuk satu keluarga. Saya tak sabar nak bawa keluarga saya join trip kami bersama Shaklee. 
  • check
    Mahu Bantu Wanita Jana Pendapatan Sambilan. Dalam zaman ekonomi sekarang, single income family yang tinggal di bandar besar amat memerlukan pendapatan tambahan. Saya puas hati dapat menyumbang kepada ekonomi keluarga wanita yang lain demi masa depan anak- anak dan keluarga juga. 

Pengalaman Rakan- Rakan Dalam Group PAF Biz...

Saya bermula kecil- kecilan saja. Asalnya nak duit poket sendiri sebab saya ni surirumah. Siapa sangka berkat usaha, dapat beli sebuah rumah baru atas nama saya sendiri. Alhamdulillah rezeki Allah bagi melalui bisnes Shaklee.

NURLIA MOHD NOR

Surirumah, Rawang

Saya pun buat Shaklee ni dulu part time aje. Tetapi bila tengok plan company memang solid dan boleh pergi jauh, saya tak ragu- ragu berhenti kerja dan sejak tu saya bina bisnes sendiri dari rumah.

AISHAH AMIN

Blogpreneur, Shah Alam

Memang orang nampak income saja kalau buat bisnes ni kan? Tapi Shaklee ni special sikit bagi saya. Sejak saya jadi pengguna produk Shaklee, kesihatan saya jauh lebih baik dari dulu. Health is wealth orang kata, memang terjadi pada saya.

NURULAINI ABD WAHID

Eksekutif Akaun, Shah Alam

Ramai kawan- kawan mengeluh tak mampu nak belikan insurans anak- anak. Saya cadangkan diaorang tiru macam saya. Bayar insurans bulan- bulan dengan side income dari bisnes Shaklee aje. Sangat lah berbaloi.

RABIATUL SALMI

Pegawai Farmasi, Sg. Petani

Sekarang ni sejak ada bonus Shaklee, saya dah jadi "bank kedua" dalam keluarga. Bukan apa, bila tengah bulan saya dapat bonus Shaklee, boleh lah kami sekeluarga menarik nafas lega sedikit. Ini yang buat saya berazam untuk pergi lebih jauh dalam bisnes ini. Semuanya untuk keluarga.

RIZWATI OMAR

Surirumah, Langkawi

Bonus yang saya dapat tiap- tiap bulan sejak tahun 2012 tu saya guna untuk langsaikan hutang belajar. Lega sangat dah takde hutang belajar. Sebab itu saya tak jemu- jemu berkongsi kebaikan produk Shaklee dan ajak kawan- kawan join bisnes, sebab memang sangat berbaloi pun!

AMIZA MIZA

Juruteknik, Kuala Lumpur

angle-down

PILIH 2 CARA ANDA BOLEH START BISNES SHAKLEE >>>

1.

Jadi Ahli Shaklee Dan Terus Mula Bisnes : ​​

Cara ni yang paling simple anda boleh mula. Bayar yuran RM80 sahaja, kemudian saya beri bahan marketing, anda terus je boleh promote dekat FB atau Instagram. Simple je, tak payah pening- pening. Ada banyak sample saya boleh tunjuk dekat anda cara nak buat marketing dan sales.

2.

Beli Produk Shaklee Dan Terus Mula Bisnes:

Ini cara untuk anda yang memang dah ready tak sabar- sabar lagi nak join kitaorang berniaga Shaklee. Anda boleh terus beli produk yang anda suka (saya akan advise pakej paling sesuai), dapat keahlian percuma, lepas tu guna produk untuk diri sendiri dan juga untuk dijual. Straight forward!

Sertai Kami Dengan Modal RM100 Sahaja!

Prinsip Kami Ialah Supaya Lebih Ramai Boleh Mulakan Bisnes Shaklee Dengan Modal Yang Rendah.


Jom Kita Mulakan

Dengan Apa Yang Ada

Dan Bina Bisnes Yang Berkekalan. 

MUDAH SAJA KAN?

Saya memang tak teragak- agak nak ajak kawan- kawan join bisnes Shaklee dengan kami. Sebab saya tau ianya simple dan berbaloi dengan usaha. Dan yang paling seronok ia dapat support hobi dan minat anda juga!


Tambah lagi ada group support yang kuat yang diberikan oleh PAF BIZ, lagi saya rasa seronok. Jadi saya nak invite anda juga, untuk sama- sama merasai peluang ini.


Hubungi JAMIE,  

016-331 8478


ATAU KLIK BUTANG DI BAWAH

"Your future life is exactly what you decide to make it” - Dr. Forrest C. Shaklee

Copyright 2017, JAMIE AZMA  @ PAF BIZ All Right Reserved